Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2012

Κατήγγειλε πως τον λήστεψαν με Καλάσνικοφ για να μην φανεί η απιστία του

Μία απίστευτη δικαιολογία με την οποία έκανε «άνω-κάτω» μία ολόκληρη περιοχή, σκαρφίστηκε ένας άνδρας προκειμένου να μην αντιληφθεί η σύζυγός του πως είχε ραντεβού με μία άλλη γυναίκα.
Πρόκειται για έναν 50χρονο απόστρατο αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού από την ανατολική Φθιώτιδα, ο οποίος πήγε και κατήγγειλε στην Αστυνομία πως κάποιοι άγνωστοι άνδρες τον ακινητοποίησαν, τον απείλησαν με Καλάσνικοφ και περίστροφα και τον έδεσαν σε ένα δέντρο και τον λήστεψαν.
Όπως μεταδίδει το, μετά την καταγγελία τέθηκε σε λειτουργία ολόκληρος ο μηχανισμός της Αστυνομίας, προκειμένου να εντοπιστούν οι δήθεν δράστες. Μετά την πίεση των γεγονότων ο άνδρας, αναγκάστηκε να ομολογήσει πως δεν συνέβη ποτέ τέτοιο περιστατικό, αλλά ο ίδιος αναγκάστηκε να πει ψέμματα για να μην αντιληφθεί η γυναίκα του πως ο ίδιος είχε ραντεβού με μία αλλοδαπή από την Αλβανία.
Όπως ήταν φυσικό, όχι μόνο η σύζυγος του 50χρονου έγινε έξω φρενών, αλλά και ο ίδιος παραπέμφθηκε στην δικαιοσύνη για ψευδή καταγγελία.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this