Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012

Η πρώτη gay αεροπορική εταιρία!

Κι όμως! Καλά το διαβάσατε! Είναι γεγονός η πρώτη gay αεροπορική εταιρία!
Η εταιρεία για το ντεμπούτο της έχει επιλέξει τη «gay-friendly» πόλη της Βουδαπέστης, όπου θα διοργανωθούν τα EuroGames 2012, από τις 27 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου. Πρόκειται για μια αθλητική διοργάνωση που απευθύνεται τόσο σε ομοφυλόφιλους όσο και σε ετεροφυλόφιλους.
Η Fresh Air σκοπεύει να μεταφέρει gay και straight αθλητές και επισκέπτες από 32 χώρες που θα καταφθάσουν στη Βουδαπέστη για τη διοργάνωση.
Στόχος της πρώτης gay αεροπορικής εταιρίας είναι, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της, 'να καλύψει το κενό που άφησαν οι παραδοσιακές, βαρετές αερογραμμές και για να ικανοποιήσει την αυξανόμενη ζήτηση εκ μέρους όλων των κατηγοριών καταναλωτών - καλύπτοντας ένα φάσμα γεύσεων και σεξουαλικών προσανατολισμών- για παρεχόμενες υπηρεσίες σε μια gay ατμόσφαιρα".
Το σλόγκαν της Fresh Air, αξιοποιώντας το "αθλητικό πνεύμα", είναι: "Παίζουμε όλοι το ίδιο, ασχέτως σε ποια ομάδα ανήκουμε".
Δείτε και το διαφημιστικό σποτ της εταιρίας...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this