Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Η Μαρία Μενούνος στα ημιτελικά του Αμερικάνικου "Dancing with the stars"!

Η 8η εβδομάδα στο "Dancing with the stars" ήταν ιδιαίτερα απαιτητική, καθώς κάθε ζευγάρι είχε να χορέψει δυο χορούς. Η Μαρία Μενούνος μαζί με τον παρτενέρ της Derek Hough χόρεψαν ένα υπέροχο Βιενέζικο Βαλς, για το οποίο βαθμολογήθηκαν με 10,8 και 10 από τους κριτές.
Ο δεύτερος χορός ήταν ουσιαστικά ένα dance trio, μαζί με έναν quest επαγγελματία χορευτή. Χόρεψαν μια πολύ σέξι σάμπα, αν και στον έναν από τους κριτές δεν άρεσε τόσο πολύ, και βαθμολογήθηκαν με 9,7 και 9.
Έτσι, συγκέντρωσαν τελικά 54 βαθμούς και για τις δυο εμφανίσεις τους.
Δείτε αρχικά το βίντεο με το Βιενέζικο Βαλς.


Και το βίντεο με το samba dance trio.



Μετά και από τα αποτελέσματα της βραδιάς αποκλεισμού, η Μαρία και ο Ντέρεκ συνεχίζουν ακάθεκτοι προς το τρόπαιο! Είναι πλέον στα ημιτελικά, μαζί με άλλους τρεις διάσημους και τους παρτενέρ τους: Τον σέξι Κουβανό ηθοποιό William Levy (ο οποίος ξεσηκώνει τον γυναικείο πληθυσμό σε κάθε εμφάνισή του), την τραγουδίστρια κλασικής μουσικής Kathrin Jenkins και τον επαγγελματία παίχτη του Αμερικάνικου Football (NFL) Donald Driver.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this