Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Π. Καμμένος: Δεν υπάρχει πλειοψηφία για κυβέρνηση αντιμνημονιακού μετώπου

"Μετά τη συνάντηση που είχα με τον Αλέξη Τσίπρα, διαπιστώθηκε ότι ούτως η άλλως αριθμητικά δε βγαίνουν οι 120 έδρες. Το δικό μου κόμμα μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Δημοκρατική Αριστερά δε συγκροτεί 120 έδρες για να δημιουργηθεί ένα αντιμνημονιακό μέτωπο", δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μετά τη συνάντηση του με τον αρχηγό της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. 
Συνεχίζοντας ανέφερε χαρακτηριστικά. "Θέσαμε τις διαφορές μας με τον κ. Τσίπρα που έχουν να κάνουν κυρίως με την ονομασία των Σκοπίων και με το μεταναστευτικό και το ζήτημα της Θράκης. Σε ότι αφορά τα οικονομικά θέματα, έχει νόημα να γίνει μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας".
"Εάν τα άλλα κόμματα τα οποία στήριξαν το μνημόνιο αποφασίσουν να αναγνωρίσουν το λάθος τους, να αποσύρουν τις υπογραφές τους και να συμμετέχουν σε μία οικουμενική κυβέρνηση κατάργησης της δανειακής σύμβασης, ανακήρυξης της ΑΟΖ και τιμωρίας αυτών που ενέπλεξαν την χώρα σε αυτή την περιπέτεια τότε αυτό θα το δούμε στη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας".
Και έκλεισε λέγοντας χαρακτηριστικά, "οι Ανεξάρτητοι Έλληνες παραμένουμε πιστοί στο πρόγραμμα μας και σε όσα έχουμε δεσμευτεί μέχρι τώρα". 
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του.


news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this