Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Christian Louboutin: Μπρος στα κάλλη, τι ειν’ ο πόνος;

Ο «Μάγος των Παπουτσιών» μιλάει για τα στυλάτα μεν, επίπονα δε, ψηλοτάκουνά του.
Παρά την άποψη της κοινής γνώμης, ο Christian Louboutin ξεκαθάρισε στο site της βρετανικής Vogue ότι δεν ευχαριστιέται να δημιουργεί παπούτσια που προκαλούν πόνο στις γυναίκες που τα φοράνε. «'Έχει γίνει μία παρεξήγηση. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαι ο βασιλιάς των επίπονων παπουτσιών. Δεν είναι ότι θέλω να δημιουργώ παπούτσια που προκαλούν τον πόνο στις γυναίκες που τα φοράνε, αλλά δεν είναι δική μου δουλειά να δημιουργώ άνετα παπούτσια. Προσπαθώ να κάνω τα ψηλοτάκουνα όσο πιο άνετα γίνεται, αλλά προτεραιότητά μου είναι πάντα το design, η ομορφιά και να δημιουργώ κάτι σέξι. Δεν είναι ότι είμαι αντίθετος στην άνεση, απλώς δεν είναι αυτό στο οποίο επικεντρώνομαι».
Ο Louboutin δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την Kate Middleton, η οποία είναι από τις λίγες celebrities που δεν έχουν φωτογραφηθεί με τα διάσημα παπούτσια με τις κόκκινες σόλες, μέχρι στιγμής. «Μπορεί να επιλέξει ό,τι θέλει, απ' όλο τον κόσμο. Είναι μία πολύ κομψή, νέα γυναίκα. Δεν θα της έδινα καμία συμβουλή- δεν την χρειάζεται, ας την αφήσουμε να κάνει τις επιλογές της. Μεγάλο κορίτσι είναι».

queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this