Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Ολοκληρώθηκαν οι πρώτες κρίσιμες συνομιλίες στο Προεδρικό Μέγαρο

Λίγα λεπτά πριν από τις 13:30 ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Καρόλου Παπούλια με τους αρχηγούς των τριών κομμάτων που έλαβαν διερευνητικές εντολές, τον Πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ε. Βενιζέλο.
«Η διαβούλευση συνεχίζεται» είπε ο Αντώνης Σαμαράς εξερχόμενος της συνάντησης.
«Διατηρώ ακόμα την ελπίδα πως μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση. Ταυτοχρόνως όμως είμαστε έτοιμοι για εκλογές» είπε απευθυνόμενος σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Νωρίτερα, προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς δήλωσε : «Ο λαός δεν έστειλε απλά ένα μήνυμα αλλά έδωσε εντολή συνεργασίας να αλλάξουμε πολιτική και να παραμείνουμε στο ευρώ. Έδωσε εντολή για βιώσιμη κυβέρνηση συνεργασίας έως τις ευρωεκλογές πέρα και πάνω από πρόσωπα».
Μετά από τη συνάντηση του προέδρου με τους τρεις αρχηγούς, θα ακολουθήσουν συναντήσεις κατά μόνας με τους υπόλοιπους αρχηγούς, τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, την Γενική Γραμματέα του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, τον ΓΓ της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο και τον Προεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη. 
Ο τεμαχισμένος διάλογος δε βοηθά στη συνεννόηση, σχολίασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
«Δεν έχω μεγάλες ελπίδες, δεν έχω αισιοδοξία, αλλά θα εξαντλήσω κάθε δυνατότητα οικουμενικής κυβέρνησης», τόνισε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Φώτης Κουβέλης.

skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this