Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Σκέφτεται να μην παραλάβει την διερευνητική εντολή ο Βενιζέλος!

Ρευστό συνεχίζει να είναι το πολιτικό σκηνικό στη χώρα μας. Όπως όλα δείχνουν, και ο Αλέξης Τσίπρας θα καταθέσει την διερευνητική εντολή, με σκοπό να πάμε ξανά σε εκλογές. Μαθαίνουμε όμως ότι, εφόσον την καταθέσει ο Αλέξης Τσίπρας, κι εφόσον θα έχει σειρά να την παραλάβει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, εκείνος δεν φαίνεται διατεθειμένος να την παραλάβει καν!
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σκέφτεται να μην παραλάβει την εντολή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά να του ζητήσει να προχωρήσει άμεσα στο επόμενο στάδιο που προβλέπει το Σύνταγμα της Ελλάδας. Δηλαδή, να συγκαλέσει σύσκεψη των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων που μπήκαν στην Βουλή, και να τους ζητήσει να εξετάσουν από κοινού -έστω και την ύστατη ώρα- τη δυνατότητα σχηματισμού εθνικής ενότητας.
Κοίτα να δεις πράγματα! Ο ένας πετάει το μπαλάκι στον άλλο, καθώς φαίνεται!
Απορίας άξιο, βέβαια, είναι το πως θα γίνει αυτή η σύσκεψη των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων που μπήκαν στην Βουλή, δεδομένου ότι σ' αυτήν θα πρέπει να παρευρίσκεται και ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής! Που, σημειωτέον, κανένας δεν τον κάλεσε στις συζητήσεις για σχηματισμό Κυβέρνησης μέχρι τώρα...
Να δω τον Μιχαλολιάκο με τα παλικάρια του να εισέρχονται στο Προεδρικό Μέγαρο και να φωνάζουν "Εγέρθητι", στους πολιτικούς αρχηγούς και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και τι στον κόσμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this