Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Ο Γερουλάνος τόλμησε και έπιασε στο στόμα του τον Μπαμπινιώτη!

Όπως διαβάζουμε στις εφημερίδες σήμερα, οξύτατη αντιπαράθεση ξέσπασε στο εσωτερικό της κυβέρνησης ανάμεσα στον "υπουργό" Τουρισμού και Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο και τον υπουργό Παιδείας κ. Γ. Μπαμπινιώτη. Τι ακριβώς συνέβη;
Ο κ. Γερουλάνος υποστήριξε ότι "άνθρωποι που επέλεξε η Ν.Δ. να πάρουν μέρος στην κυβέρνηση του κ. Παπαδήμου, όπως οι κ. Βορίδης και Μπαμπινιώτης, με το που πήραν τους θώκους έκλεισαν το μάτι στις συντεχνίες τις οποίες εκπροσωπούσαν, με πολιτικές που είναι καταστροφικές". Και συνέχισε λέγοντας: "Ωραία αυτά που λέει η Νέα Δημοκρατία αλλά μήπως επιδείξει τις ίδιες συμπεριφορές μετά τις εκλογές;".
Την επίθεση του κ. Γερουλάνου όμως δεν την άφησε να περάσει έτσι ο κ. Μπαμπινιώτης. Απάντησε μάλιστα σε ιδιαίτερα οξύ ύφος: "Νομίζω θα ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που θα έπρεπε να ασκεί κριτική, διότι επί δύο χρόνια έχει αφήσει στον αυτόματο πιλότο ένα υπουργείο για το οποίο θα έπρεπε όλοι να ενδιαφερόμαστε και να φροντίζουμε και να το προβάλλουμε" και πρόσθεσε ότι "ο κ. Γερουλάνος δεν κάνει τίποτε, κάτι που είχα ευκαιρία να διαπιστώσω όσο ήμουν πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού".
Αν είναι δυνατόν δηλαδή, θα τρελαθούμε σ' αυτήν την χώρα στο τέλος! Έχει μούτρα δηλαδή και μιλάει ο πιο βερεμένος υπουργός που έχει περάσει ποτέ από Κυβέρνηση της χώρας αυτής; Και μιλάει για τον κ. Μπαμπινιώτη; Έναν άνθρωπο που είναι τόσο καταξιωμένος και ο οποίος έχει προσφέρει στα γράμματα και τον πολιτισμό πολύ περισσότερο απ' ότι έχει προσφέρει ο κ. Γερουλάνος ως υπουργός πολιτισμού όλον αυτόν τον καιρό!
Όλοι γνωρίζουμε ότι ο ίδιος με το ζόρι πάει στο Υπουργείο και ότι όσα ανέφερε περί αυτόματου πιλότου ο κ. Μπαμπινιώτης είναι πέρα μα πέρα αληθινά! Είναι πραγματικά να απορείς πως βρέθηκε αυτός ο άνθρωπος σε Υπουργείο! Αλλά, θα μου πεις, αφού κάναμε τον Τζέφρυ πρωθυπουργό τι να περιμέναμε; Αν δεν ήταν ο Γιωργάκης σιγά μην έβλεπε Υπουργείο! Άντε, για να μπαίνουν όλα σιγά σιγά στη θέση τους! Που θα μιλήσει ο Παυλάκης για τον Μπαμπινιώτη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this