Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Κρουαζιέρα στο Αιγαίο για τον αρχηγό της Τσέλσι Τζον Τέρι

Από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας, ο Τέρι με την οικογένειά του και φίλους από την Αγγλία «οργώνουν» το Αιγαίο, τιμώντας αρχικά τις Κυκλάδες. Την Πέμπτη μάλιστα άφησαν πίσω τους τη Μύκονο και έδεσαν για Σπέτσες. 
Το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας πάτησε το πόδι του στην Αθήνα ο Τζον Τέρι και μαζί με τη σύζυγο, τα παιδιά και τους φίλους τους επιβιβάστηκαν σε δύο αυτοκίνητα για να μεταβούν στη μαρίνα όπου τους περίμενε η θαλαμηγός μήκους 45 μέτρων «Ο’ Pari».
Κάθισαν όλοι μαζί στο σαλόνι που βρίσκεται στην πλώρη του σκάφους και απόλαυσαν τον πλου στα νερά του Αιγαίου. Η θαλαμηγός λίγες ώρες αργότερα έδεσαν στη Σύρο και ο Τέρι μαζί με την οικογένειά του έκαναν την πρώτη τους βόλτα στην Ερμούπολη και τα σοκάκια της, δεν άργησε μάλιστα να γίνει αντιληπτός κυρίως από ποδοσφαιρόφιλους.
Μετά τη Σύρο αναχώρησε για Μύκονο, όπου έμεινε από την Τρίτη μέχρι το πρωί της Πέμπτης, έχοντας πάντα για ορμητήριο την πολυτελή θαλαμηγό που είχε νοικιάσει. Εκεί έκανε παρέα με τον μικρό του γιο βόλτα στα Ματογιάννα. 
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», πολύ νωρίς το πρωί της Πέμπτης το «O’Pari» αναχώρησε από το νησί των Ανέμων έχοντας προορισμό τις Σπέσες, όπου και έδεσε λίγο πριν από το μεσημέρι. Ο διεθνής Άγγλος αμυντικός έκανε τη βόλτα του στα σοκάκια του νησιού προτού καταλήξει στο ξενοδοχείο «Ποσειδώνιο». 
Εκεί έγινε πάλι δέκτης φιλοφρονήσεων και θερμών χαιρετισμών από ανθρώπους που τον αναγνώρισαν, με τους οποίους φωτογραφήθηκε, ενώ υπέγραψε και πάλι δεκάδες αυτόγραφα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έμεινε στις Σπέτσες το βράδυ και επέστρεψε στην Αθήνα προκειμένου να αναχωρήσει μαζί με την οικογένειά του για την Αγγλία έπειτα από αυτές τις μίνι διακοπές.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this