Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Τι συμβαίνει στο γάμο Χουάν Κάρλος και Σοφίας;

Η Αυλή επιβεβαίωσε ότι η Χρυσή Επέτειος του Χουάν Κάρλος με τη Βασίλισσα Σοφία στις 14 Μαΐου δεν θα εορταστεί με κανέναν τρόπο, ούτε δημοσίως ούτε ιδιωτικώς. Η ανακοίνωση αυτή πυροδοτεί εκ νέου τις φήμες ότι οι δυο τους βρίσκονται σε διάσταση.
Κι αυτό γιατί, τους τελευταίους μήνες λίγες φορές έχουν θεαθεί μαζί δημοσίως, ενώ η βασίλισσα είναι σε αμηχανία, καθώς πληροφορίες θέλουν τον βασιλιά να έχει συνάψει ερωτικές σχέσεις με περισσότερες από 1.500 γυναίκες!
Άλλοι πάλι υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι αποφεύγει τον εορτασμό της επετείου του για να ηρεμήσει τους Ισπανούς που εξαγριώθηκαν, όταν ο βασιλιάς τους πήγε σε σαφάρι ελεφάντων κόστους 34.000€, τη στιγμή που η ανεργία εκτινάσσεται σε ύψη ρεκόρ και η οικονομική κρίση πλήττει τη χώρα τους.
Μετά το αμφιλεγόμενο ταξίδι του βασιλιά στην Αφρική και τις έντονες φήμες για τις συνεχείς απιστίες, του το κλίμα επιδεινώνεται για τον Χουάν Κάρλος. Μάλιστα, ο βασιλιάς αποκαλείται πλέον ως πραγματικός Δον Ζουάν σε βιβλία που κυκλοφορούν σχετικά με την ερωτική του ζωή και τη μοναξιά της βασίλισσας Σοφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this