Σάββατο, 12 Μαΐου 2012

Παρθένα ετών 70 δηλώνει έτοιμη να δώσει το "λουλούδι" της!!!

Ναι, καλά διαβάσατε! Η 70χρονη Παμ Σο τραγουδάει στο Λας Βέγκας με το ψευδώνυμο "Sexational Pam", έχει βρεθεί δίπλα σε διάσημους άντρες όπως ο Τομ Τζόουνς και ο Ρότζερ Μουρ, και σε γενικές γραμμές έχει χαρεί τη ζωή της. Το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε να ακούσει κανείς για αυτή, είναι το ότι δεν έχει κάνει ποτέ στη ζωή της σεξ!
Κι όμως... Όπως η ίδια εξήγησε στην εφημερίδα Sun, πάντα η δουλειά της την απασχολούσε περισσότερο από το να βρει έναν άντρα. Και καθώς ήταν πάντα της άποψης ότι σεξ κάνεις μόνο με εκείνον που πρόκειται να παντρευτείς, έφτασε τελικά να είναι σήμερα 70 ετών και παρθένα!
Παρόλα αυτά δεν το έχε βάλει κάτω και αποφάσισε ότι έχει έρθει πλέον η ώρα να παντρευτεί και να κάνει σεξ με κάποιον. Όχι όμως με όποιον κι όποιον... Όπως είπε στην εφημερίδα "τα στάνταρντς μου είναι ακόμα υψηλά. Ελπίζω να ανταποκριθεί στην προσφορά μου ένας ψηλός, μελαχρινός και όμορφος εκατομμυριούχος". 
Και συνέχισε λέγοντας: "Είμαι έτοιμη να κάνω μια προσπάθεια με το θέμα του γάμου. Δεν είμαστε ποτέ μεγάλοι για τίποτα. Απλά κοιτάξτε τη Τζόαν Κόλινς. Μπορεί να είμαι 70, αλλά νιώθω νέα, είμαι όμορφη, γεμάτη ενέργεια και κανένας δεν με πιστεύει όταν λέω την ηλικία μου".
Εμείς, να της ευχηθούμε να βρει τελικά αυτόν που ψάχνει και να δει κι αυτή την χαρά του έρωτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this