Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Είναι 18 μηνών και ζυγίζει ήδη 20 κιλά!!!

Η μικρή Dan Dan από την Κίνα είναι τόσο παχύσαρκη, που σε ηλικία 18 μηνών δεν μπορεί να περπατήσει και οι γονείς της απευθύνουν έκκληση στους γιατρούς να βοηθήσουν.
Ο Cheng Lichao και η σύζυγός του Feng Xiaochun πήγαν την κόρη τους στο Νοσοκομείο Παίδων ζητώντας βοήθεια, καθώς άλλοι γιατροί δεν μπορούσαν να εξηγήσουν πού οφείλεται η επικίνδυνη παχυσαρκία του μικρού κοριτσιού.
Η μικρή Dan Dan ζυγίζει σχεδόν 20 κιλά! Το βάρος και το ύψος της είναι σχεδόν το διπλάσιο από το κανονικό για την ηλικία της. Οι γονείς της λένε ότι δεν ξέρουν πώς έφτασε να είναι τόσο παχύσαρκη. Παραμένει άγνωστο αν μπορεί να υπάρχει κάποιο ιατρικό ζήτημα πίσω από το μέγεθος του κοριτσιού, ενώ η μητέρα της λέει πως είχε φυσιολογικό βάρος όταν γεννήθηκε.
"Άρχισε από τον πρώτο μήνα να μεγαλώνει γρήγορα. Ζύγιζε 15 κιλά όταν ήταν ενός έτους. Είχε μεγάλη όρεξη", εξηγεί η μητέρα της Feng. Και προσθέτει ότι: "Δεν υπάρχουν παχύσαρκοι άνθρωποι στην οικογένειά μας".
Η Dan Dan δεν έχει μάθει ακόμα να περπατάει, κάτι που πιθανότατα οφείλεται στο υπερβολικό βάρος της.
Το ζευγάρι έχει και άλλη μία κόρη η οποία είναι πέντε ετών και έχει βάρος 13 κιλά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this