Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Στην κοσμάρα του και ο Χουάν Κάρλος της Ισπανίας!

Κάνουμε παράπονα -και όχι άδικα- για την αδιαφορία που έχουν οι δικοί μας "ηγέτες", αλλά και στην Ισπανία δεν πάνε πίσω τελικά! Ενώ ο κόσμος στην χώρα του υποφέρει και η ανεργία έχει φτάσει το 50% στους νέους, ο Βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος τρέχει στην Μποτσουάνα για χλιδάτα σαφάρι, σαν να μην τρέχει τίποτα! Βέβαια, σκοπός του ήταν να μην τον πάρουν χαμπάρι τα μέσα ενημέρωσης της χώρας του και τον κάνουν ρόμπα, γι' αυτό και πήγε ινκόγκνιτο μέχρι την Μποτσουάνα για κυνήγι. Ήταν άτυχος όμως (γιατί αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη!) αφού γλίστρησε σε ένα σκαλί, έπεσε και έσπασε το πόδι του, με αποτέλεσμα να μαθευτεί το ταξιδάκι του.

Μάλιστα, χειρουργήθηκε το Μ. Σάββατο και πέρασε έτσι τις υπόλοιπες διακοπούλες του στο νοσοκομείο και δεν μπόρεσε να συνεχίσει το κυνήγι του! Περιττό δε να αναφέρουμε ότι, μετά απ' αυτό, ο Χουάν Κάρλος είναι πλέον και αυτός στην Black list των Ισπανών! Ε, δεν θα έχουν και άδικο αγαπητέ Χουάν Κάρλος να σας βάλουν Black list! Έχει και η πρόκληση τα όρια της!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this