Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Επίθεση με πέτρες στο πούλμαν του Παναθηναϊκού!

Μπορεί να μην κατάφεραν να τους νικήσουν άλλοι κι άλλοι εντός παρκέ, ωστόσο ο νυν και ο πρώην πρωταθλητής Ευρώπης, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός… ηττήθηκαν για μία ακόμα φορά από την βλακεία και τον χουλιγκανισμό! 
Το πούλμαν των «πράσινων» που κατευθυνόταν στο ΣΕΦ για τον πρώτο τελικό της Α1, δέχθηκε επίθεση με πέτρες από ανεγκέφαλους στο Μοσχάτο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν από θραύσματα Περπέρογλου και Σμιθ και στην συνέχεια να αναβληθεί το ματς! 
Λίγες μέρες πριν έκαναν την Ελλάδα περήφανη δίνοντας για μία ακόμα φορά το «παρών» σε Final 4 Ευρωλίγκας. Οι «ερυθρόλευκοι» μάλιστα, έγιναν αντικείμενο αποθέωσης από ολόκληρη την μπασκετική Ευρώπη, κατακτώντας την κούπα! 
Λίγες μέρες μόνο αργότερα, προσγειώθηκαν και οι δύο βάρβαρα στην ελληνική πραγματικότητα. Στην πραγματικότητα του χουλιγκανισμού και των λίγων μεν, επικίνδυνα ανεγκέφαλων δε, που φρόντισαν για μία ακόμα φορά να στρέψουν όλα τα φώτα πάνω τους και να υποσκελίσουν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές… Τους παίκτες και τους προπονητές των δύο «κοσμημάτων» του ελληνικού μπάσκετ. 
Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2012 και ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2011, ήταν έτοιμοι να δώσουν μία ακόμα «παράσταση» υψηλού επιπέδου εντός παρκέ αλλά δεν πρόλαβαν…. Φρόντισαν να τους… νικήσουν οι κάφροι. 

Το χρονικό: 
Το πούλμαν που μετέφερε τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, βρισκόταν στο ύψους του Μοσχάτου, πάνω στην γέφυρα, όταν λίγο μετά τις 20:15 δέχθηκε επίθεση, παρά την αστυνομική συνοδεία, από ανεγκέφαλους που πέταξαν πέτρες. Τα τζάμια του πούλμαν έσπασαν και από τα θραύσματα τραυματίστηκαν οι Περπέρογλου και Σμιθ. Το πούλμαν ακινητοποιήθηκε στο σημείο και οι τραυματισμένοι παίκτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Λίγο αργότερα πήραν εξιτήριο καθώς, ευτυχώς, δεν είχαν υποστεί κάτι σοβαρό. 
Λίγο πριν τις 21:00 η αποστολή των «πράσινων» έφτασαν στο ΣΕΦ. Μπήκαν μέσα αλλά ήδη η ΓΓΑ, ο ΕΣΑΚΕ και η Αστυνομία είχαν ήδη αποφασίσει την αναβολή του πρώτου τελικού. 
Οι παίκτες του Ολυμπιακού, βγήκαν στο παρκέ, χαιρέτησαν τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να δει το παιχνίδι και μετά πήγαν ξανά στα αποδυτήρια και μεταξύ τους εξέφραζαν τον προβληματισμό τους γι' αυτό που είχε συμβεί ξανά. 
Όσο για την τύχη των τελικών, από αύριο οι αρμόδιοι θα αναζητήσουν τον τρόπο διεξαγωγής τους.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this