Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Η βαρύτερη 15χρονη στον κόσμο ζυγίζει 210 κιλά!!!

Η Georgia Davis αγγίζει τα 210 κιλά στην ηλικία των 15 ετών, πράγμα που την κάνει την βαρύτερη 15χρονη στον κόσμο.
H Georgia ξεκίνησε να τρώει περισσότερο από το φυσιολογικό στην ηλικία των 5, λίγο καιρό μετά τον θάνατο του πατέρα της. Από τότε συνέχισε σε αυτούς τους ρυθμούς με αποτέλεσμα σήμερα να μην μπορεί να κάνει παραπάνω από 2 βήματα, χωρίς να σταματήσει. Δεν μπορεί να κοιμηθεί σε κανονικό κρεβάτι αφού δεν μπορεί να ανέβει ή να κατέβει από αυτό και πρόσφατα της απαγορεύτηκε η είσοδος στην καφετέρια του σχολείου επειδή τρώει... πάρα πολύ.

"Είναι σαν ναρκωτικό. Κάποιοι άνθρωποι διαλέγουν την Ηρωίνη. Έτσι και εγώ διάλεξα το φαγητό, πράγμα το οποίο με σκοτώνει. Οι γιατροί με έχουν πληροφορήσει πως μπορεί να πεθάνω ανά πάσα στιγμή", αναφέρει η Georgia Davis. Για να αποφύγει το μοιραίο, η 15χρονη Georgia θα κάνει σε λίγο καιρό ένα πολύ σημαντικό ταξίδι στις ΗΠΑ, σε μία κατασκήνωση για παχύσαρκους νέους όπου θα προσπαθήσει με τη βοήθεια ειδικών, να χάσει 100 κιλά σε διάστημα 6 μηνών.
Η Georgia τρώει καθημερινά 2 καρβέλια ψωμί, ένα ολόκληρο κέικ σοκολάτας, 2 πακέτα πατατάκια, 7 σάντουιτς, 4 λίτρα σόδα και πολλά άλλα. Η διατροφή της περιλαμβάνει 14.000 θερμίδες ενώ η διατροφή ενός κανονικού 15χρονου ανθρώπου είναι περίπου 2000 θερμίδες.

kamikazi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this