Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Η κρίση χτύπησε την Σελίν Ντιον-Πουλάει ένα από τα δυο ιδιωτικά νησιά της

24.000 τ.μ. είναι συνολική επιφάνεια του -διακοσμημένου σαν γαλλικό chateau- εξοχικού τους, το οποίο βρίσκεται πάνω σε ένα ιδιωτικό νησί στο Κεμπέκ. Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι, λόγω των καθημερινών εμφανίσεων της 44χρονης Σελίν στο Λας Βέγκας, δεν προλαβαίνει να το επισκεφτεί.
«Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση για το ζεύγος. Σκοπεύουν με τα έσοδα να αγοράσουν ένα μικρότερο σπίτι στο Μοντρεάλ», δηλώνει ο κτηματομεσίτης που έχει αναλάβει την πώληση.
Και εννοείται πως σύσσωμος ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει το δράμα τους.
Ειδικά αν ισχύει και στο Καναδά το χαράτσι της ΔΕΗ.
Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, πρόκειται για ένα ιδιωτικό νησί έκτασης 830.000 τ.μ. Δική του γέφυρα που το ενώνει με την στεριά.
Ενώ το ίδιο το σπίτι, όλο επενδυμένο με πέτρα, έχει 6 κρεβατοκάμαρες, 9 μπάνια, ασανσέρ, κελάρι κρασιού, βιβλιοθήκη, γυμναστήριο, εσωτερική και εξωτερική πισίνα.
Οι προσφορές έχουν ήδη αρχίσει να έρχονται, παρότι, με τιμή εκκίνησης 29.655. 500 δολάρια, είναι με διαφορά το πιο ακριβό σπίτι στην επαρχία του Κεμπέκ.
Όσον αφορά την Σελίν, αυτή πνίγει το πόνο της στο έτερο ιδιωτικό νησί της, το Jupiter Island, που διαθέτει τα πάντα. Συμπεριλαμβανομένου και θαλάσσιου πάρκου.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this