Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Οι "δύσκολες" ώρες της Βίκυς Σταμάτη...


Απ' ότι φαίνεται, δύσκολα εγκαταλείπει κανείς τις παλιές του συνήθειες, ακόμα και όταν βρίσκεται στη φυλακή. Όπως αναφέρει το protothema.gr, η Βίκυ Σταμάτη ζήτησε μέσα από το αναρρωτήριο των γυναικείων φυλακών από τους δικούς της ανθρώπους να της φέρουν τρία πράγματα: μία λίμα για τα νύχια της, ένα τσιμπιδάκι φρυδιών και μία κρέμα απολέπισης για το πρόσωπο!
Όταν όμως οι υπεύθυνοι της φυλακής την ενημέρωσαν πως αυτά τα αντικείμενα απαγορεύονται μέσα στο κελί, η Βίκυ Σταμάτη ζήτησε ειδική άδεια προκειμένου να της χορηγηθούν τα άκρως απαραίτητα (!) -για την ίδια- αντικείμενα.
Απ' ότι φαίνεται, πιθανότατα το αίτημά της θα γίνει δεκτό καθώς φαίνεται να βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η καημενούλα! Πραγματικά για λύπηση είναι! Χωρίς κρέμα για απολέπιση και την λίμα, φαντάζομαι πόσο δύσκολα θα περνάει...
Όπως ξέρουμε ήδη, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου έχει ξεκινήσει απεργία πείνας, και σύμφωνα με όσα ανέφερε ο συνήγορος "κλαίει συνέχεια", καθώς της λείπει το παιδί της, ενώ δηλώνει αποφασισμένη να φθάσει "μέχρις εσχάτων". Εμείς θα συμπληρώναμε, να προσέξει να μην σκίσει κανένα καλσόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this