Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

Κοιμήθηκε για πρώτη φορά σε ηλικία 3 ετών!!!

Έναν εφιάλτη ζούσαν οι γονείς του μικρού Ρετ Λαμπ, ο οποίος από τη μέρα που γεννήθηκε δεν μπορούσε να κοιμηθεί και επί μονίμου βάσεως βρισκόταν σε υπερένταση.
Οι γιατροί υπέβαλαν τον Ρετ σε μια σειρά εξετάσεων και βρήκαν ότι ο μικρός έπασχε από Δυσπλασία Chiari, μια σπάνια πάθηση στην παρεγκεφαλίτιδα οποία προκαλεί μια σειρά συμπτωμάτων, μεταξύ των οποίων και η αϋπνία.
Όταν ο μικρός συμπλήρωσε 3 χρλονια χωρίς να έχει κοιμηθεί ούτε ένα λεπτό, οι γονείς του αποφάσισαν να τον υποβάλλουν σε μια εξαιρετικά δύσκολη και πολύωρη επέμβαση, από την οποία είχε 50% πιθανότητες να βγει ζωντανός.
"Ήταν τρομακτικό αυτό που βιώναμε. Δεν μπορούσε καν να παίξει με τα άλλα παιδάκια. Ήταν απίστευτα επιθετικός, ορμούσε και δάγκωνε τους πάντες και έκλαιγε. Αλλάξαμε τη ζωή μας. Στο σπίτι κοιμόμασταν με βάρδιες και πάντα κάποιος, ή εγώ ή ο άνδρας μου, ήμασταν συνέχεια δίπλα του 24 ώρες της ημέρας", δήλωσε στο δίκτυο ABC η Σάνον, μητέρα του μικρού.
Ο Ρετ ωστόσο, τα κατάφερε και πλέον κοιμάται ολόκληρη τη νύχτα, καθώς οι γιατροί μπόρεσαν να αφαιρέσουν επιτυχώς κάποια οστά από το εγκεφαλικό στέλεχος και το νωτιαίο μυελό του μικρού, με αποτέλεσμα να αποσυμφορήσουν την πίεση που δεχόταν ο εγκέφαλος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this