Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Βρετανοί λαμπαδηδρόμοι πωλούν τις δάδες τους για 150.000 λίρες στο Ιντερνετ

Αγόρασαν δάδες όχι για να συμβάλλουν στα Ολυμπιακά ιδεώδη αλλά για να τις «μοσχοπουλήσουν» στη συνέχεια στο Ίντερνετ. Πρωταγωνιστές λαμπαδηδρόμοι στη Βρετανία οι οποίοι με τα «καμώματα» τους έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο στην οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Σάρα Σίμοντς από το Σόμερσετ, που πρόκειται να είναι λαμπαδηδρόμος σήμερα. Ήδη έχει βγάλει τη δάδα της σε δημοπρασία στο eBay φιλοδοξώντας να κερδίσει 150.000 λίρες. Η ίδια, μετά από καταιγισμό αρνητικών μηνυμάτων που δέχθηκε, είπε ότι τα χρήματα θα δοθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, ωστόσο υπάρχουν υποψίες ότι η ίδια θα αποδοκιμαστεί κατά τη διάρκεια που θα μεταφέρει τη φλόγα.
Επίσης, σήμερα, το πρωί, ένας λαμπαδηδρόμος από την Κορνουάλη έβγαλε τη δάδα του σε δημοπρασία στο διαδίκτυο και δέχθηκε προσφορά 40.000 λιρών.
Το κόστος για να αγοράσει ένας λαμπαδηδρόμος τη δάδα από την οργανωτική επιτροπή των Αγώνων, ανέρχεται σε 199 λίρες.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this