Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Zac Posen: υπογράφει την πρώτη του συλλογή γυαλιών ηλίου

Λάτρεις του ρετρό, ιδού τα νέα αντικείμενα του πόθου σας (μας). Για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο διάσημος designer Zac Posen αποφασίζει να βγάλει τη δική του συλλογή γυαλιών ηλίου σε συνεργασία με τον πολυτελή οίκο οπτικών Illesteva (στο πελατολόγιο του οποίου βρίσκουμε τα πιο λαμπερά ονόματα του Hollywood, από τη Lady Gaga και την Beyonce μέχρι την Julia Roberts, την Kate Bosworth, την Katy Perry, την Alexa Chung, την Sienna Miller κ.α.). 


Μάλιστα το διάσημο brand το επέλεξε ο ίδιος ο Posen προσωπικά και το γεγονός ότι οι επικεφαλής της εταιρείας, υπήρξαν ανέκαθεν φαν της δουλειάς του σχεδιαστή, έφερε ακόμα πιο γρήγορα την επισφράγιση αυτής της συμφωνίας, που είναι από τις πιο hot της σεζόν. 
Τα σχέδια του Zac Posen περιλαμβάνουν cat-eye σκελετούς και ρετρό στοιχεία, κυκλοφορούν σε πέντε διαφορετικούς χρωματικούς τόνους (κίτρινο, διάφανο με ταρταρούγα, πράσινο, καφέ και λεοπάρ) και είναι όλα χειροποίητα στην Ιταλία και την Γαλλία. 
Η συλλογή θα διατίθεται στην μπουτίκ Colette, το Opening Ceremony και το online shop της Illesteva, που κάνει αποστολές και στην Ελλάδα μεν αλλά με τσουχτερά έξοδα αποστολής (δυστυχώς). 


Πηγή: queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this