Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Πήρε σβάρνα τα show στην Τουρκία η Ελευθερία Ελευθερίου για το promotion του "Aphrodisiac"

Διαβάσαμε στο gossip-tv.gr ότι η Ελευθερία Ελευθερίου (κάτι σας θυμίζει το ονοματάκι;) ξεκίνησε την προώθηση της συμμετοχής της στην Eurovision και έκανε μια εμφάνιση και στην Τουρκία. Οι Τούρκοι την υποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό και η ίδια ήταν πολύ κεφάτη και άνετη κατά την παρουσία της, πήγε μάλιστα σε διάφορες εκπομπές της τουρκικής τηλεόρασης για να προωθήσει το "Aphrodisiac".
Μάλιστα, έκανε τρομερή εντύπωση στους "γείτονες" όταν ερμήνευσε live τα τραγούδια "Πίστα από Φώσφορο" και "Σ' αγαπώ γιατί είσαι ωραία", όχι μόνο στα ελληνικά αλλά και στα τουρκικά! Η κοπέλα έκανε ολόκληρη προετοιμασία δηλαδή! Μπας και πάρει κανά βαθμό παραπάνω από τους Τούρκους!
Βέβαια, στην Κύπρο, γενέτειρα της τραγουδίστριας, δεν είδαν με καλό μάτι το ότι πήγε και τραγούδησε στην Τουρκία, δεδομένου ότι η πατρίδα της είναι υπό τουρκική κατοχή! Θα μου πείτε, ψιλά γράμματα αυτά! Η αλήθεια είναι ότι κι άλλοι καλλιτέχνες έχουν πάει στην Τουρκία στα πλαίσια της προώθησης των συμμετοχών τους στην Eurovision, κανένας όμως δεν "μπήκε στον κόπο" να τραγουδήσει και στα τούρκικα! Μάλλον αυτό ήταν που έκανε τους συμπατριώτες της έξαλλους με την νεαρή αοιδό και όχι το γεγονός ότι πήγε στην Τουρκία για promotion! 

1 σχόλιο:

  1. οσα βιντεο παρακολουθησα δεν ειχε την ευαισθησια ουτε μια φορα να πει < ξερετε ναι μεν εκπροσωπω την Ελλαδα αλλα ειμαι απο την Κυπρο > Ποσο μαλλον να μιλησει για Τουρκικη κατοχη Το εν λογω ψωνιο καταγεται μαλιστα απο την κωμοπολη Παραλιμνι που γεννησε τους ηρωες ΙΣΑΑΚ -ΣΟΛΩΜΟΥ που σκοτωσαν οι Τουρκοι μπροστα σε εκατονταδες διαδηλωτες μπροστα στις καμερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this