Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Νοίκιασε κι εσύ έναν αστυνομικό... Μπορείς!

Και μέσα στον όλο χαμό, με τις απεργίες, το αν θα γίνουν τελικά εκλογές και πότε, το αν τελικά θα σουβλίσουν εμάς το Πάσχα και όχι κάποιο αρνάκι, το αν θα την βγάλουμε καθαρή βρε αδερφέ μου μέχρι το Πάσχα στην τελική, χθες βγήκε και το κορυφαίο όλων! "Ελληνική Αστυνομία προς ενοικίαση"! Ναι, αν είναι δυνατόν!
Όπως διαβάζουμε, με απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη, το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της Ελληνικής Αστυνομίας, όλα τα οχήματα και οι μοτοσικλέτες της, ακόμη και τα ελικόπτερα (ναι, ακόμα και τα ελικόπτερα!!!) που έχει στην κατοχή της η ΕΛ.ΑΣ., μπορούν πλέον να ενοικιάζονται από ιδιώτες που θέλουν να κοιμούνται ασφαλείς και ήσυχοι τα βράδια! Ο,τι και όσοι ενοικιάζονται από εκείνους που μπορούν να πληρώσουν, θα αφαιρούνται βέβαια από τις δυνάμεις που προστατεύουν τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς.

Όσο εξωφρενικό κι αν ακούγεται αυτό, ισχύει! Έχει μάλιστα εδώ και μερικές ημέρες δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, όπου, για όσους ενδιαφέρονται, υπάρχει και ο αναλυτικός... τιμοκατάλογος! Οι τιμές ξεκινούν από μόλις 30€ την ώρα για την ενοικίαση ενός απλού αστυνομικού (!!!) μέχρι και 1.500€ αν θέλετε να νοικιάσετε το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. Πληρώνοντας δε 20€ επιπλέον την ώρα, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ μοτοσικλετιστή αστυνομικού ή αστυνομικού με εκπαιδευμένο σκύλο! Το καλύτερο όμως σας το άφησα για τέλος. Αν είστε και καλός πελάτης, η Ελληνική Αστυνομία θα σας κάνει και έκπτωση! 
Και κάπως έτσι λοιπόν, μετά την θέσπιση του φοβερού και τρομερού Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ο οποίος έχει φέρει "επανάσταση" στην Παροχή Υπηρεσιών Υγείας, τώρα βλέπουμε να γίνεται κι αυτό! Στην Ελλάδα του μνημονίου με τους μισθούς πείνας και την εξαθλίωση να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στο κατώφλι όλων μας, το χρήμα θα είναι η κινητήριος δύναμη! Σχήμα οξύμωρο βέβαια, αφού χρήματα δεν υπάρχουν για τους περισσότερους Έλληνες. Αυτοί οι λίγοι όμως που έχουν τα χρήματα θα έχουν και ιατρική περίθαλψη και σωστή αστυνόμευση! Οι υπόλοιποι, αλίμονό μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this