Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Τέλος στα δωρεάν φάρμακα για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ

Οι φαρμακοποιοί της Αθήνας και του Πειραιά προχωρούν από σήμερα σε άρση της πίστωσης για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ , ενώ βάζουν λουκέτο στα φαρμακεία τους την Πέμπτη 5 Απριλίου. Την ίδια ημέρα στις 9 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί και συγκέντρωση έξω από τον ΕΟΠΥΥ.
Στην κίνηση αυτή προχωρούν επειδή ο ΕΟΠΥΥ δεν έχει πληρώσει ακόμη τις οφειλές του, με αποτέλεσμα να υπάρχει συσσώρευση χρεών εδώ και μήνες.
Όπως αναφέρουν στην χθεσινή ανακοίνωσή τους: "Λόγω του ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το αν και πότε θα δοθούν τα κονδύλια που έχει εκταμιεύσει σύμφωνα με το νόμο ο υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Αττικής και Πειραιά προχωρούν από αύριο 4 Απριλίου 2012 σε άρση της πίστωσης στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ. Η ενέργεια αυτή είναι αποτέλεσμα της οικονομικής εξαθλίωσης στην οποία έχουν οδηγηθεί τα φαρμακεία που αδυνατούν πλέον να πιστώνουν, και σε καμία περίπτωση δεν αποσκοπεί στην ταλαιπωρία των ασφαλισμένων".


Εγγραφείτε και παίξτε δωρεάν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this