Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Ενας 14χρονος σκότωσε τη μητέρα του με σφυρί - Το είχε δει σε ταινία

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Βρετανίας με την υπόθεση δολοφονίας μίας μητέρας από τον 14χρονο γιο της. Ο έφηβος αφού κατακρεούργησε την ίδια του τη μητέρα, έβαλε φωτιά στο άψυχο κορμί της και δήλωσε στην αστυνομία ότι τη σκότωσε ένας διαρρήκτης.
Η αλήθεια όμως που δεν άργησε να αποκαλυφθεί, σόκαρε την κοινή γνώμη αφού ο 14χρονος σκότωσε τη μητέρα του με σφυρί την ώρα που εκείνη κοιμόταν.
Όλα ξεκίνησαν από την εμμονή που είχε ο 14χρονος με την τηλεοπτική σειρά «Coronation Street», μια σαπουνόπερα που παίζεται στη βρετανική τηλεόραση από το 1960. Από τη σειρά αντέγραψε και τον τρόπο με τον οποίο δολοφόνησε τη μητέρα του. Όπως αποκάλυψε στην αστυνομία ήθελε να κάνει τον τέλειο φόνο, ώστε να μη μπορεί κάνεις ούτε να αναγνωρίσει το πτώμα ούτε και να τον συνδέσει με το έγκλημα.
Έτσι λοιπόντο περασμένο Πάσχα, όπως είχε δει και στην τηλεόραση, ένα βράδυ, ενώ η μητέρα του, Ζακλιν Μπαρτλαμ 47 ετών, κοιμόταν, ο 14χρονος Ντανιελ πήρε ένα σφυρί και με επτά χτυπήματα, τη σκότωσε. Στη συνέχεια, τύλιξε το άψυχο σώμα της με χαρτί, το περιέλουσε με πετρέλαιο και της έβαλε φωτιά για να καταστρέψει οποιοδήποτε αποδεικτικό στοιχείο.
Η φωτιά που έβαλε στο άψυχο σώμα της μητέρας του επεκτάθηκε σε όλο το σπίτι. Ο μητροκτόνος έσωσε τον μικρότερο αδερφό του και το κατοικίδιο της οικογένειας, πριν βγει από το σπίτι. Και μετά, είπε στους γείτονες πως η μητέρα του δολοφονήθηκε από έναν ληστή.
Αρχικώς όλοι είχαν πιστέψει την ιστορία του 14χρονου, ωστόσο αυτή κατέρρευσε όταν σε έρευνα στον υπολογιστή, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι ο 14χρονος έψαχνε σε ιστοσελίδες για τηλεοπτικές σειρές όπου οι κατά συρροή δολοφόνοι ξέφευγαν από τις αρχές.


Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε και παίξτε δωρεάν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this