Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Συνελήφθη ο γνωστός εκδότης Γιώργος Κουρής. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί και αφέθηκε ελεύθερος.

Στο Αυτόφωρο ο Γιώργος Κουρής για χρέη 307.000 ευρώ στο Δημόσιο
Σήμερα το πρωί ο γνωστός εκδότης Γιώργος Κουρής συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Ο λόγος; Φυσικά για χρέη προς το Δημόσιο συνολικού ποσού 307.000€. Του ασκήθηκε δίωξη και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωτο.
Η προσαγωγή του έγινε με εντολή του Οικονομικού Εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, για μη απόδοση ΦΠΑ. Αρχικά προσήχθη στο στο Α.Τ. Ψυχικού και στη συνέχεια οδηγήθηκε στην Ευελπίδων.
Να αναφέρουμε στο σημείο αυτό ότι ο Γιώργος Κουρής έχει στην κατοχή του τις εφημερίδες Αυριανή και Φίλαθλο, κατέχει δε πακέτο μετοχών στο Alter και είναι ιδιοκτήτης και στο Contra Channel.
Αξιοσημείωτο είναι ότι ο ίδιος ο εκδότης, κατά την προσαγωγή του στο εισαγγελικό γραφείο, μόλις είδε τους δημοσιογράφους και τις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν, σήκωσε μόνος του τα χέρια του για να δείξει τις χειροπέδες που φορούσε. Δήλωσε χαρακτηριστικά: "Στους πολιτικούς που κλέβουν, δεν φορούν χειροπέδες, φορούν σε αυτούς που δουλεύουν και δημιουργούν. Το δημόσιο μου χρωστάει 15 δισ. δραχμές".
Μπορεί να έχει δίκιο για τις χειροπέδες ο κ. Κουρής, παρόλα αυτά δεν είναι και καμιά "αθώα περιστερά" για να αξιώνει να μην συλληφθεί, ενώ έχει αυτές τις οφειλές. Εδώ περνάν τις χειροπέδες σε συνανθρώπους μας για πολύ μικρότερα ποσά κ. Κουρή, αυτοί δηλαδή τι πρέπει να πουν;;; Μην τα θέλετε όλα δικά σας! 
Βέβαια, μετά την προσαγωγή του αφέθηκε ελεύθερος, καθώς ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στις 30 Απριλίου. Οπότε, γύρισε πάλι σπιτάκι του ο κ. Κουρής. Στις 30 Απριλίου λοιπόν τα νεότερα για την υπόθεση κ. Κουρή. Αναμένουμε με αγωνία να δούμε τι θα γίνει με την περίπτωσή του...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this