Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Φυγαδεύτηκε η Α. Διαμαντοπούλου από μεζεδοπωλείο στην Καισαριανή

Όπως μαθαίνουμε, από την πίσω πόρτα μεζεδοπωλείου φυγαδεύτηκε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου. Η βουλευτής βρισκόταν εκεί στο πλαίσιο μιας προεκλογικής συγκέντρωσης με πολιτικούς φίλους και στελέχη του κόμματος.
Βρισκόταν από νωρίς το βράδυ στο μεζεδοπωλείο απέναντι από το στάδιο της ΝΗΑΡ ΗΣΤ στην Καισαριανή, όταν έγινε αντιληπτή από μία ομάδα κατοίκων. Το νέο της παρουσίας της βουλευτού εκεί διαδόθηκε γρήγορα και δεν άργησαν να συγκεντρωθούν περί τα 30 άτομα έξω από το μεζεδοπωλείο!
Προς στιγμή επικράτησε αναστάτωση και στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική παρουσία, η κα Διαμαντοπούλου όμως είχε καταφέρει να βγει από την πίσω πόρτα του μεζεδοπωλείου, χωρίς να γίνει αντιληπτή από τους οργισμένους πολίτες.
Με βρισιές, βωμολοχίες και συνθήματα, οι κάτοικοι της περιοχής που βρέθηκαν έξω από το μαγαζί, ζητούσαν από την Άννα Διαμαντοπούλου να αποχωρήσει από το σημείο. Σύμφωνα με μαρτυρίες, φαίνεται να εκσφενδονίστηκαν και κάποια μπουκάλια με νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this