Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Κακοποιοί εισέβαλαν με καλάσνικοφ και χειροβομβίδα σε δύο σπίτια στη Γλυφάδα

Πάνοπλοι κακοποιοί εισέβαλαν σε δύο σπίτια στη Γλυφάδα προκαλώντας τον απόλυτο τρόμο στους ενοίκους. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία που έχει η αστυνομία και στις δύο περιπτώσεις χτύπησε η ίδια συμμορία.
Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στις 4:42 όταν τρεις ληστές οπλισμένοι καλάσνικοφ και χειροβομβίδα μπήκαν σε διαμέρισμα και αφού έπιασαν στον ύπνο την οικογένεια, ακινητοποίησαν τα μέλη της και στη συνέχεια άρπαξαν από το αντρόγυνο τις βέρες και τρία κινητά τηλέφωνα.
Δεν πρόλαβε να περάσει μία ώρα από την πρώτη εισβολή σε σπίτι και μία ώρα αργότερα οι ίδιοι δράστες εισέβαλαν και σε δεύτερο σπίτι. Απείλησαν τους ενοίκους και άρπαξαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και κοσμήματα.
Οι δράστες με αστραπιαίες κινήσεις άρπαξαν ότι πολύτιμο βρήκαν και εξαφανίστηκαν, και παρά το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας παραμένουν άφαντοι.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this