Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ο Πύρρος Δήμας επικεφαλής στο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ. Γιατί Πύρρο;;; Γιατί;;;

Η είδηση της ημέρας χθες ήταν φυσικά η τοποθέτηση του Πύρρου Δήμα ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΠΑΣΟΚ. Δεν έμεινε Έλληνας, πιστεύω, που να μην απόρησε με την απόφαση του Ολυμπιονίκη να πολιτευθεί τώρα με το ΠΑΣΟΚ. Και έχει ουσία το ΤΩΡΑ και όχι το ότι θα πολιτευθεί με το ΠΑΣΟΚ. Άλλωστε, επί ΠΑΣΟΚ ήρθε στην Ελλάδα και πήρε την ελληνική υπηκοότητα. Το ΠΑΣΟΚ ήταν αυτό που του έδωσε θέση στο στρατό -λόγω της κατάκτησης των μεταλλίων βεβαίως, βεβαίως- και μάλιστα ξεκινώντας από υψηλή θέση, φτάνοντας να είναι σήμερα ταγματάρχης. Εννοείται ότι, αν ποτέ αποφάσιζε να πολιτευθεί, το ΠΑΣΟΚ θα ήταν αυτό το οποίο θα ήταν το τυχερό! 
Το timing όμως αγαπητέ κ. Δήμα δεν είναι και το καλύτερο. Την στιγμή που όλος ο Ελληνικός λαός είναι εξαγριωμένος με το ΠΑΣΟΚ και φεύγουν σωρηδόν απ' αυτό, εσείς προτιμήσατε να πολιτευθείτε ΤΩΡΑ στο πλευρό του ΠΑΣΟΚ! Γιατί άραγε τώρα; Ίσως ήρθε η ώρα να ξεπληρώσετε παλιές επιταγές που δεν είχαν εξαργυρωθεί ακόμα από το ΠΑΣΟΚ; Ποιος ξέρει, μπορεί...
Να σας θυμίσουμε όμως κ. Δήμα ότι το 2009, την προηγούμενη δηλαδή προεκλογική περίοδο, άλλα λέγατε όσον αφορά το ενδεχόμενο να πολιτευθείτε. Σε συνέντευξή του στις 16 Σεπτεμβρίου του 2009 δήλωνε:
"Θέλω να ξεκαθαρίσω, πως ούτε καμία επίσημη πρόταση υπήρξε από το ΠΑ.ΣΟ.Κ και ούτε έχω ασφαλώς σκοπό να πολιτευθώ".
Και, απαντώντας σε ερώτηση που του έγινε αν θα δεχόταν να πολιτευθεί με το ΠΑΣΟΚ, αν του γινόταν κάποια πρόταση, έλεγε:
"Σίγουρα μια τέτοια πρόταση θα ήταν τιμητική, αλλά δεν είμαι έτοιμος, ούτε έχω βλέψεις για κάτι τέτοιο. Ένας Ολυμπιονίκης δεν μπορεί να ανήκει ούτε στο ΠΑ.ΣΟ.Κ., ούτε στη Ν.Δ. Ανήκει στον ελληνικό λαό… Άλλωστε εγώ έμαθα να σηκώνω ψηλά την ελληνική σημαία και όχι τη σημαία κάποιου κόμματος".
Είδες πως αλλάζουν οι καιροί Πύρρο;;; Αντί λοιπόν να συνεχίσεις να απολαμβάνεις το σεβασμό όλων των Ελλήνων, προτίμησες να ευχαριστήσεις το 15-20% των πιστών ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ... Κρίμα και σε είχαμε όλοι οι Έλληνες ψηλά... Πραγματικά κρίμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this