Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

«Ντροπή σου, έπρεπε να είσαι πιο σεμνή»

Πυρ και μανία με μία ηλικιωμένη κυρία έγινε η Βίκυ Σταμάτη, η οποία εξακολουθεί βρέθηκε στο γραφείο του ειδικού ανακριτή, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις τόσο για την υπόθεση της αγοράς του ακινήτου στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου, μέσω δύο εξωχώριων εταιρειών που αποδίδονται στο σύζυγό της, όσο και για χρηματικά ποσά που λάμβανε, πριν παντρευτεί τον Άκη Τσοχατζόπουλο, από τον εξάδελφό του Νίκο Ζήγρα.
Η σύζυγος του πρώην υπουργού θέλησε κάποια στιγμή να πάει στις τουαλέτες, που βρίσκονται στο ισόγειο του κτιρίου των δικαστηρίων της Ευελπίδων.
Εκεί, συνοδεία αστυνομικών, ήρθε αντιμέτωπη με την οργή μίας γυναίκας η οποία μόλις είδε την κυρία Σταμάτη γύρισε και της είπε: «Ντροπή σου, έπρεπε να είσαι πιο σεμνή».
Εκνευρισμένη η σύζυγός του πρώην υπουργού ζήτησε από τους αστυνομικούς να πάρουν τα στοιχεία της κυρίας, όπερ και εγένετο.
Το περιστατικό έληξε σύντομα και η κυρία Σταμάτη ανέβηκε πάλι στο ανακριτικό γραφείο.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this