Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ο Πουγιόλ διέκοψε τον πανηγυρισμό Ντάνι Αλβες, Τιάγκο

Την έντονη αντίδραση του Κάρλος Πουγιόλ προκάλεσε ο τρόπος που πανηγύρισαν οι Τιάγκο Αλκάνταρα και Ντάνι Αλβες το γκολ που σημείωσε ο πρώτος στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Ράγιο Βαγιεκάνο (7-0).

Οι δύο παίκτες των«μπλαουγκράνα» έκαναν ένα χορευτικό, με τον αρχηγό των Καταλανών να σπεύδει να τους σταματήσει. «Αυτή η ενέργεια δεν αρμόζει σε παίκτες της Μπαρτσελόνα. Ζητούμε συγγνώμη από τη Ράγιο. Δεν θα ξανασυμβεί», δήλωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα για τον πανηγυρισμό των παικτών του.
«Ζητώ συγγνώμη από τους φιλάθλους της Ράγιο, που αισθάνθηκαν να προσβάλλονται από το χορό. Δεν ήταν πρόθεσή μου κάτι τέτοιο, απλώς ήθελα να το διασκεδάσω», δήλωσε με απολογητική διάθεση ο Ντάνι Αβες, ενώ ο «συνεργός» του στον πανηγυρισμό τόνισε από την πλευρά του: «Ζητώ συγγνώμη από τους οπαδούς της Ράγιο. Παρασύρθηκα από τα συναισθήματα κι έκανα ένα λάθος. Δεν θα ξανασυμβεί».



iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this