Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

Προσφέρουν «αγχολυτικό» σεξ σε φοιτήτριες πριν την εξεταστική!


Μία απίστευτη ιδέα είχε μία ομάδα Γερμανών φοιτητών για να βγάλουν χρήματα. Αποφάσισαν να προσφέρουν τις σεξουαλικές τους υπηρεσίες έναντι αμοιβής σε κορίτσια που θέλουν να ανακουφιστούν από το άγχος της εξεταστικής περιόδου.

Με τον τρόπο αυτό οι Όσκαρ, Κρίστοφερ και Γιούλιους (δεν είναι τα πραγματικά τους ονόματα), συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου... Είναι φοιτητές οικονομικών, και έχουν γεμίσει τον χώρο του Πανεπιστημίου του Μάνχαϊμ με αφίσεις που κάνουν γνωστές τις υπηρεσίες τους, αποκαλώντας το σχέδιο τους Bib:Love, δηλαδή «Η Βιβλιοθήκη της Αγάπης», υποσχόμενοι «καλούς βαθμούς διαμέσου καλού σεξ».
«Προσφέρουμε καλό σεξ που λειτουργεί ως αγχολυτικό ενόψει μιας δύσκολης εξεταστικής περιόδου», σημειώνει εις εκ των εμπνευστών του σχεδίου, ο Κρίστοφερ. Η διαδικασία είναι απλή: η φοιτήτρια που ενδιαφέρεται στέλνει μια αίτηση, μέσω e-mail, να συναντηθεί με κάποιον από τους τρεις. Η συνάντηση θα γίνει σε ένα μπαράκι, όπου το ζευγάρι θα δει αν ταιριάζει ερωτικά και η βραδιά θα συνεχιστεί στο σπίτι ενός εκ των δυο. Ο μοναδικός κανόνας - αρκετά δεσμευτικός πάντως...-, είναι πως οι τρεις νέοι διατηρούν το δικαίωμα να αρνηθούν να κάνουν σεξ με μια φοιτήτρια, αν αυτή δεν πληροί τις εμφανισιακές τους προϋποθέσεις.
Αποτελέσματα ; Λαμπρά ! Μέχρι στιγμής, έγιναν 82 αιτήσεις και 5 εξ' αυτών κατέληξαν σε ένα απενοχοποιημένο one night stand (σεξ της μιας βραδιάς). «Έχουμε αιτήσεις κι από φοιτήτριες γειτονικών πανεπιστημίων, όπως το Ουλμ και το Τέμπιγκεν», προσθέτει ο Κρίστοφερ.
Οι ιθύνοντες του πανεπιστημίου μέχρι στιγμής αντιμετωπίζουν με χιούμορ την «πρωτοβουλία», αναγνωρίζοντας προφανώς πως δεν διαφέρει και πολύ από ο,τι γίνεται κάθε βράδυ στις πανεπιστημιακές εστίες και τα μπαράκια στις παρυφές των πανεπιστημιουπόλεων ανά την οικουμένη: ένα αγόρι γνωρίζει ένα κορίτσι...κι ό,τι ήθελε προκύψει.Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this