Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Καθαρά και...εξάστερα!!!

Η Μακάμπι ήταν πολύ καλή και σκληρή για να πεθάνει αλλά ο Παναθηναϊκός, απλά, είναι καλύτερος! Και επιπλέον έχει Δημήτρη Διαμαντίδη. Ο αρχηγός των «πράσινων» με 25 πόντους -τους περισσότερους όταν η μπάλα «έκαιγε»- οδήγησε την ομάδα του στην νίκη με σκορ 86-85, στο τελευταίο μεταξύ τους ματς στο ΟΑΚΑ και έδωσε στο «τριφύλλι» την πρόκριση στο Final 4 της Πόλης, όπου θα διεκδικήσει το 7ο του τρόπαιο. 
Θρίλερ στο φινάλε της αναμέτρησης, καθώς οι Ισραηλινοί επέστρεψαν δύο φορές από το -12 και διεκδίκησαν το ματς μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Εκεί, όμως, ο Διαμαντίδης απέδειξε τον λόγο που θεωρείται ο καλύτερος παίκτης στην Ευρωλίγκα. Όταν όλοι οι συμπαίκτες του… σάστισαν και αστόχησαν στις 5/6 ελεύθερες βολές που εκτέλεσαν, ο «αρχηγός» έβαλε 4/5 στο τελευταίο λεπτό και με δική του άμυνα πάνω στον Μπερστάιν στην εκπνοή, «καθάρισε»… 
Εξαιρετική απόδοση και από τους Γιασικεβίτσιους (13 π), Περπέρογλου (9π) απέναντι σε μία ομάδα που έμεινε ζωντανή χάρη στα… μεγάλα σουτ του Μπλου (14 π) αλλά και κάποιες κακές αμυντικές επιλογές των «πράσινων». 
Στην Πόλη, ο Παναθηναϊκός θα δώσει το «παρών» στο 11ο Final 4 της ιστορίας του και στον ημιτελικό τον περιμένει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας…


Πηγή: sport-fm.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this