Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Λήστεψαν 80.000€ από σπίτι ηλικιωμένου στη Θήβα!

Ένας 66χρονος από τη Θήβα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και ληστείας. Είχε κάνει το μοιραίο λάθος να κοιμηθεί έχοντας αφήσει ένα παράθυρο του σπιτιού του ανοικτό. Έτσι, τέσσερις ληστές εκμεταλλεύθηκαν την αμέλειά του, μπήκαν στο σπίτι του, τον έδεσαν και τον ξυλοκόπησαν και στη συνέχεια του ζήτησαν να τους δώσει το κλειδί από το χρηματοκιβώτιό του! 
Υπό τις απειλές, ο 66χρονος έδωσε το κλειδί και οι ληστές άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο απ' όπου και πήραν περίπου 80.000€ και εν συνεχεία έγιναν άφαντοι. Ο 66χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μετά επέστρεψε στο σπίτι του. Φυσικά, οι δράστες αναζητούνται. Εύλογη είναι πάντως η απορία, πως ο ηλικιωμένος κρατούσε στο σπίτι ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό. Και, εκτός αυτού, εφόσον είχε τα χρήματα σπίτι, πως αμέλησε να κλείσει το παράθυρό του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this