Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Λογοκρισία στην 3D εκδοχή του τιτανικού από τους Κινέζους!!!

Οι ειδήσεις που έρχονται από την Κίνα πολλές φορές μας εκπλήσσουν. Μια ανάλογη είδηση είναι και το ότι έπεσε λογοκρισία σε σκηνή της 3D εκδοχής του Τιτανικού! Μάλιστα, η συγκεκριμένη σκηνή είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές της ταινίας. Πρόκειται για το σημείο όπου η Ρόουζ ζητάει από τον Τζάκ να την ζωγραφίσει και μένει γυμνή μπροστά του, φορώντας μόνο το περίφημο μενταγιόν "Coeur de la mer". 
Οι Κινέζοι λοιπόν θεώρησαν προκλητική την σκηνή αυτή στην 3D μορφή της, υποστηρίζοντας ότι το στήθος της Κέιτ Γουίνσλετ θα ήταν πολύ θελκτικό και ότι οι θεατές μπορεί να άπλωναν τα χέρια τους για να το πιάσουν!!! Έτσι, έδειξαν την συγκεκριμένη σκηνή κόβοντας το σώμα της ηθοποιού!
Φανταστείτε λοιπόν τους απανταχού "χαρμανιασμένους" Κινέζους που έκαναν ουρές στους κινηματογράφους για να δουν τα κάλλη της Κέιτ Γουίνσλετ σε 3D έκδοση, τι έπαθαν όταν είδαν τελικά μόνο το πρόσωπο της Κέιτ στην επίμαχη σκηνή! Πανωλεθρία για τα καημένα τα Κινεζάκια!!!
Ομολογώ πάντως ότι η συγκεκριμένη είδηση ήταν ένας από τους λόγους που με έκαναν να ξεραθώ κυριολεκτικά στα γέλια τις τελευταίες ημέρες. Άκους εκεί λογοκρισία στα κάλλη της Κέιτ! Ήμαρτον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this