Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Έγινε μητέρα στα 10 της χρόνια!

Άναυδη έχει μείνει η κοινή γνώμη στην Κολομβία με την είδηση της γέννησης ενός μωρού από ένα δεκάχρονο κορίτσι! 
Το κορίτσι είναι μέλος μιας φυλής αυτοχθόνων που ονομάζεται Wayuu και βρίσκονται στη χερσόνησο της La Guajira στο βόρειο τμήμα της χώρας. Υποβλήθηκε σε καισαρική όντας 39 εβδομάδων έγκυος. Μάλιστα, ήταν η πρώτη φορά που ένα παιδί πριν την εφηβεία, είχε επισκεφθεί ένα γιατρό σε σχέση με την εγκυμοσύνη της. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι έφτασε στο νοσοκομείο με αιμορραγία, με κλάματα και έχοντας έντονο πόνο από τις συστολές. Οι γιατροί αποφάσισαν να πάρουν το ρίσκο της επικίνδυνης, λόγω της ηλικίας του κοριτσιού, εγχείρησης. Ευτυχώς, μητέρα και κόρη, που ζύγιζε μόλις 5 lbs, χαίρουν άκρας υγείας.
Παρόλο που η Κολομβιανή αστυνομία θα μπορούσε να προχωρήσει στη δίωξη του πατέρα για σεξ με ανήλικο, το Σύνταγμα της χώρας παρέχει προς τη φυλή Wayuu ένα είδος αυτονομίας. Κάποια Κολομβιανή εφημερίδα εικάζει πως ο πατέρας του παιδιού είναι ένα 15χρονο αγόρι, άλλοι πάλι πιστεύουν ότι είναι ένας 30χρονος. Η κοινότητα πάντως κράτησε κρυφή την ταυτότητα του πατέρα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this