Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Μανία με τα Angry Birds. Τώρα και σε θεματικό πάρκο!!!

Όπως είχαμε γράψει τις προηγούμενες μέρες, η Rovio κυκλοφόρησε στις 22 Μαρτίου την νέα έκδοση του δημοφιλούς παιχνιδιού Angry Birds, το Angry Birds space. Μάλιστα, η νέα έκδοση ξεπέρασε τις τρεις πρώτες ημέρες διάθεσής της τα 10 εκατομμύρια downloads!
Ο τίτλος είναι διαθέσιμος τόσο σε φορητές συσκευές με λειτουργικό iOS και Android, όσο και σε desktop εκδόσεις. Τα "διαστημικά" Angry Birds ξετρέλαναν τους χρήστες και η Rovio φαίνεται πως θα συνεχίσει να επενδύει στο συγκεκριμένο προϊόν, ιδιαίτερα μετά και από αυτά τα νούμερα.
Φωτογραφία από το θεματικό πάρκο στην Κίνα.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία λοιπόν ότι το Angry Birds είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια. Για κάποιους όμως η ενασχόληση με το παιχνίδι αγγίζει τα όρια της ψύχωσης. Θέλοντας λοιπόν να εκμεταλλευτεί την υπερβολική αγάπη που έχει ο κόσμος για το παιχνίδι, η Rovio αποφάσισε να προχωρήσει στη δημιουργία ειδικών θεματικών πάρκων που θα βασίζονται στο περιβάλλον και τους ήρωες της παραγωγής!
Οι Κινέζοι διασκεδάζουν ήδη με την προσθήκη
 των Angry Birds στο θεματικό πάρκο.
Στην Φινλανδία, τις ΗΠΑ, την Αγγλία και την Κίνα, η εταιρεία πρόκειται να συνεργαστεί με διάφορες κατασκευαστικές εταιρίες για να ετοιμάσει κάτι πραγματικά εντυπωσιακό για όσους διασκεδάζουν με το προϊόν της.
Δείτε και σχετικό βίντεο για να πάρετε μια ιδέα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this