Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α.!!!

Επειδή οι εκλογές είναι πλέον προ των πυλών, αν δεν έχετε ακόμα αποφασίσει τι θα ψηφίσετε, ρίξτε μια ματιά στο επόμενο βίντεο και ίσως τελικά βρείτε την απάντηση. Αν πάλι όχι, τότε σίγουρα θα φτιάξει λίγο η διάθεσή σας βλέποντας το συγκεκριμένο τηλεοπτικό σποτ που αφορά την υποψηφιότητα του κινήματος ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α.
Ο επικεφαλής του κινήματος είναι ο οικολόγος Κωνσταντίνος Παπανικόλας και στο σποτ παρουσιάζει τον "νέο" Κολοκοτρώνη αλλά και τον απόγονο του Παπαφλέσσα, ζητώντας την ψήφο του ελληνικού λαού στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου!!!
Εκτός από τον Κωνσταντίνο Παπανικόλα και το "νέο" Κολοκοτρώνη, μήνυμα στέλνει και ο "Παπαφλέσσας" πατήρ Νεκτάριος που είχε ηγηθεί του κινήματος των αγανακτισμένων. 
Φυσικά, το κίνημα διανθίζει το προεκλογικό του σποτ με ένα απείρου κάλλους άσμα, ερμηνευμένο με ιδιαίτερο τρόπο από ξανθομαλλούσα κυρία της οικολογίας!
Δείτε το απίστευτο προεκλογικό σποτάκι!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this