Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Ανάρπαστα τα προφυλακτικά με γεύση καϊπιρίνια στη Βραζιλία!!!

Μία πρωτότυπη ιδέα για προφυλακτικά τα έχει κάνει κυριολεκτικά ανάρπαστα στη Βραζιλία, όπου διεξάγεται το Μουντιάλ: κυκλοφόρησαν με γεύση του εθνικού κοκτέιλ της χώρας, καϊπιρίνια!

Όπως γράφει η Wall Street Journal, τα προφυλακτικά παραγγέλθηκαν από την μη κυβερνητική οργάνωση με έδρα την Ουάσινγκτον, DKT International και υπό το brand name «Prudence» είναι αρωματισμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να θυμίζουν το δημοφιλές βραζιλιάνικο κοκτέιλ που παρασκευάζεται από λάιμ, ζάχαρη και το βραζιλιάνικο λικέρ cachaça.
Και φυσικά η συσκευασία τους δεν θα μπορούσε να μην έχει τα εθνικά χρώματα της χώρας, το κίτρινο και το πράσινο.
Η ειδική έκδοση των προφυλακτικών Prudence είναι διαθέσιμα μόνο στη Βραζιλία.
Περίπου 2,1 εκατ. μεμονωμένα ή 700.000 πακέτα των τριών έχουν πουληθεί στη χώρα από τη στιγμή της κυκλοφορίας τους στα ράφια το Φεβρουάριο, σύμφωνα με τον διευθυντή της DKT International, στη Βραζιλία, Ντανιέλ Μαρούν. Η DKT προωθεί τον οικογενειακό σχεδιασμό και την πρόληψη από τον ιό του AIDS στις αναπτυσσόμενες χώρες.
Με παραγωγό εταιρεία την Karex, τη μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής προφυλακτικών στον κόσμο, τα προφυλακτικά Prudence με τη... μεθυστική γεύση, πωλούνται 3,15 ρεάλ, ήτοι 1,39 δολάρια, ανά πακέτο σε μεγάλα σούπερ μάρκετ και αλυσίδες φαρμακείων σε ολόκληρη τη Βραζιλία.
Οι πρώτες παραδόσεις των 864,000 τεμάχια των προφυλακτικών Prudence Caipirinha εξαντλήθηκαν σε 15 ημέρες, όπως τόνισε ο Μαρούν, σημειώνοντας ότι σε μία κανονική χρονιά, στη Βραζιλία χρησιμοποιούνται περίπου ένα δις. προφυλακτικά.
«Τα κυριότερα αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα προσελκύουν μεγάλο αριθμό ανθρώπων και τραβούν όλα τα βλέμματα, δίνοντας έτσι μία ευκαιρία να δώσουμε ένα απολαυστικό και διασκεδαστικό μήνυμα ασφαλούς σεξ», πρόσθεσε ο Μαρούν.
Βέβαια, δεν είναι σίγουρο ότι θα ανοιχτούν και θα χρησιμοποιηθούν όλα τα πακέτα, καθώς κάποιοι ίσως τα κρατήσουν για σουβενίρ, επισημαίνει η αμερικανική εφημερίδα.

Πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this