Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Στην Κίνα... νοικιάζουν γαμπρούς για να αποφύγουν την πίεση από τον κοινωνικό περίγυρο!!!

Είναι γνωστό ότι η Κίνα δεν είναι η ευνοϊκότερη χώρα του κόσμου να ζει κανείς, ειδικά άμα είναι γυναίκα. Και δη, ανύπαντρη γυναίκα άνω των 30. Η κοινωνική καταπίεση που αντιμετωπίζουν οι Κινέζες, που έχουν περάσει, ή διανύουν, την τρίτη δεκαετία της ζωής τους ως single είναι τεράστια και, όσο περνούν τα χρόνια, αυξάνεται αφόρητα.
Ειδικά τις μέρες των γιορτών, όπου όλοι εμφανίζονται στα οικογενειακά τραπέζια με έναν σύντροφο, οι νεαρές, ελεύθερες Κινέζες υποφέρουν από την πίεση συγγενών και φίλων. Πλέον, υπάρχει τρόπος να αποφύγουν τις στιγμές της ντροπής αφού, τα πρακτορεία γνωριμιών της χώρας τους δίνουν την δυνατότητα να νοικιάσουν έναν σύζυγο, ειδικά για την περίσταση. 
Οι σύντροφοι έκτακτης ανάγκης κοστίζουν 50 δολάρια την ημέρα ενώ, για μία έξοδο η χρέωση είναι 5 δολάρια την ώρα. Ένα φιλί στο μάγουλο κοστίζει 8 δολάρια και, σε περίπτωση που ο ψεύτικος σύζυγος χρειαστεί να διανυκτερεύσει στο σπίτι της οικογένειας της γυναίκας- πελάτη του, η χρέωση είναι 80 δολάρια για να κοιμηθεί σε δικό του κρεβάτι, και 95 δολάρια για να κοιμηθεί στον καναπέ. Οι υπηρεσίες, πάντως, των συγκεκριμένων «συζύγων», δεν προβλέπουν σεξουαλική επαφή με την πελάτη τους ενώ, όπως αναφέρει το BBC, οι άντρες που κάνουν την συγκεκριμένη δουλειά, δεν το κάνουν για τα χρήματα, αλλά ευελπιστούν ότι κάπως έτσι θα γνωρίσουν την εκλεκτή της καρδιάς τους.

Queen.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this