Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

Συνελήφθη ο ιερέας με το... ιερό σπέρμα!!!

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται, πλέον, ο 59χρονος καθολικός ιερέας Σομπρίνο Βαλντέτσι Πικάντο ο οποίος παραπλανούσε δεκάδες πιστές στην επαρχία Γκόιας στην Βραζιλία. Και πως το έκανε αυτό;; Πείθοντάς τες ότι ο καλύτερος τρόπος για να λάβουν τη Θεία Λειτουργία ήταν μέσω του... σπέρματός του!!!
«Μας είχε πείσει ότι ο Θεός θα έμπαινε στις ζωές μας μέσα από το στόμα μας. Πολλές φορές, μετά τη λειτουργία, ο πάστορας μας έπαιρνε στο πίσω δωμάτιο και μας ζητούσε να του κάνουμε στοματικό έρωτα μέχρι να βγει το Άγιο πνεύμα από μέσα του μέσω της εκσπερμάτισης» δήλωσε ένα από τα θύματά του.
Ο 59χρονος ιερέας συνελήφθη την ώρα που «έτριβε τα γεννητικά του όργανα στο πρόσωπο μιας ντόπιας εμπόρου», όπως χαρακτηριστικά περιγράφει ο επίτροπος της επαρχίας Ντενίζ Πινχέιρο. Με αυτό τον τρόπο, σύμφωνα με τον Πινχέιρο, προσπαθούσε να πείσει το θύμα του ότι θα πάνε καλύτερα οι δουλειές της!!!
«Δεν αντιστάθηκε στην σύλληψη, ενώ κατά την διάρκεια της μεταφοράς του στο αστυνομικό τμήμα δήλωσε πως σκοπεύει να συνεχίσει το έργο του στην φυλακή» είπε ο επίτροπος.
Να δούμε τι άλλο θα συμβεί σε αυτόν τον τρελό κόσμο!!! Και, καλά, αυτός τους έλεγε αυτές τις ασυναρτησίες... Οι "πιστές" που τον πίστευαν και έκαναν ότι τους έλεγε αυτός ο αθεόφοβος, κουκούτσι μυαλό δεν είχαν;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this