Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Στο έλεος της νεροποντής για άλλη μια φορά η ανοχύρωτη πρωτεύουσα

Φαντάζομαι ότι σήμερα, οι περισσότεροι από εμάς βρεθήκαμε -άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο- στο έλεος της νεροποντής. Και, για άλλη μια φορά, μάρτυρες της αναλγησίας του κρατικού μηχανισμού. Καμία απολύτως προειδοποίηση δεν υπήρχε για το μέγεθος της νεροποντής, με αποτέλεσμα, για άλλη μια φορά, ο κρατικός μηχανισμός να πιαστεί εξ' απροόπτου.
Πέραν όμως των πλημμυρισμένων δρόμων, των υπογείων κλπ, σήμερα χάθηκε και μια ανθρώπινη ζωή. Μια 23χρονη που ξεψύχησε στο αυτοκίνητό της όταν αυτό ακινητοποιήθηκε σε δρόμο του Χαλανδρίου λόγω της πλημμύρας.
Τα ακριβή αίτια του θανάτου της είναι αδιευκρίνιστα, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη σοκ από το γεγονός ότι εγκλωβίστηκε στο αμάξι της και εν συνεχεία καρδιακό επεισόδιο.
Κι επειδή πλέον τα λόγια είναι περιττά, δείτε με μερικές χαρακτηριστικές εικόνες την επέλαση της βροχής σήμερα από την ανοχύρωτη πρωτεύουσα...










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this