Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Απεργιακός πυρετός αύριο 20 Φεβρουαρίου. Πως θα κινηθούν τα Μ.Μ.Μ.

Ρολά κατεβάζουν για άλλη μια φορά δημόσιος και ιδιωτικός τομέας την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχουν κηρύξει οι τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις της χώρας, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, διεκδικώντας την ικανοποίηση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων.
Στην απεργία θα λάβουν μέρος γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, δάσκαλοι και καθηγητές, εφοριακοί, τραπεζοϋπάλληλοι, εργαζόμενοι σε δημόσιες υπηρεσίες και στις ΔΕΚΟ, σε τεχνικές επιχειρήσεις, εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες, στον ΟΣΕ και τον Προαστιακό, σε ασφαλιστικά Ταμεία, Ναυτεργάτες και Λιμενεργάτες, εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Απεργία έχει κηρύξει για αύριο και η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος.
Όσον αφορά για το πως θα κινηθούν αύριο τα Μ.Μ.Μ., θέμα που απασχολεί τους περισσότερους μας, η σχετική ανακοίνωση στο site του Ο.Α.Σ.Α. έχει ως εξής:
"Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου τα ΜΜΜ θα κινηθούν ως εξής:
Λεωφορεία: Στάση εργασίας από έναρξη βάρδιας - 09:00 και από 21:00 - Λήξη της βάρδιας
Τρόλεϊ: Στάση εργασίας από έναρξη βάρδιας - 08:00 και από 21:00 - Λήξη της βάρδιας
Τραμ - Ηλεκτρικός σιδηρόδρομος - Μετρό*: Θα λειτουργούν κανονικά
Προαστιακός σιδηρόδρομος: 24 ωρη απεργία
* Το μετρό (γραμμή 3, μπλε) θα τερματίζει στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this