Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Γηροκομείο καλούσε ιερόδουλες για να σταματήσουν οι ηλικιωμένοι να... παρενοχλούν το προσωπικό!!!


Κι όμως, συνέβη κι αυτό! Η διεύθυνση και το προσωπικό του γηροκομείου "Chaseley" στο Sussex  της Αγγλίας, κανόνιζαν καθημερινά επισκέψεις ιερόδουλων. Και γιατί αυτό;;; Μα, προκειμένου να σταματήσουν τους ηλικιωμένους από το να θωπεύουν το προσωπικό!!!
«Οι άνθρωποι έχουν ανάγκες και εμείς είμαστε εδώ για να τις ικανοποιούμε... Προσλάβαμε ένα ανεξάρτητο σύμβουλο ο οποίος κανόνιζε τα πάντα. Οι ασθενείς πλήρωναν μόνοι τους τις επισκέψεις. Εμείς απλά διαμορφώναμε κατάλληλα ένα δωμάτιο και τους το παρέχαμε».
Αυτό δήλωσε η διευθύντρια του γηροκομείου Sue White γι' αυτό που έχει ονομαστεί από τα βρετανικά μίντια ως το σκάνδαλο της «κόκκινης κάλτσας».
Ταιριαστό όνομα, αφού μια τέτοια κάλτσα έμπαινε στο πόμολο της πόρτας κάθε φορά που κάποιος χρησιμοποιούσε το δωμάτιο...
Πάντα υπό επίβλεψη βέβαια, αφού κάθε 15 λεπτά ένα μέλος του προσωπικού χτυπάει την πόρτα για να διαπιστώσει αν όλα βαίνουν καλώς... 
Προφανώς, λόγω της προχωρημένης ηλικίας των ενοίκων του γηροκομείου, το 15λεπτο τσεκάρισμα είναι απαραίτητο για να αποφευχθούν εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this