Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Και ο Ρομάν Αμπράμοβιτς κάνει διακοπές στην Ελλάδα

Εκτός από τον Τζον Τέρι, διακοπές στα νησιά της Ελλάδας κάνει εδώ και λίγες μέρες και ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς.
Η πολυτελής θαλαμηγός του Ρώσου μεγιστάνα αναχώρησε από την περιοχή του Αγίου Νικολάου Κρήτης για άγνωστο προορισμό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών εφημερίδων, οι κάτοικοι της περιοχής αντίκρισαν την πολυτελή θαλαμηγό του 46χρονου μεγιστάνα, αλλά δεν ήταν σε θέση να γνωρίζουν σε ποιον πλούσιο ανήκε. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Πατρίς», η επίσκεψή του επιβεβαιώνεται από αξιωματικούς της αστυνομίας και του λιμενικού. Οι αξιωματικοί είπαν πως παρά το ότι δε ζητήθηκε η λήψη μέτρων για την προστασία του, η παρουσία του επιβεβαιώθηκε κατά την τελευταία ημέρα παρουσίας του στο νησί.
Τόσο ο Ρομάν Αμπράμοβιτς όσο και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Τζον Τέρι, παρέμειναν όλες αυτές τις ημέρες πάνω στη θαλαμηγό και αρκέστηκαν μόνο σε μικρές εξορμήσεις σε ερημικές παραλίες με το φουσκωτό που διαθέτει το πλωτό παλάτι. Όπως αναφέρει η espresso, στην παρέα του Αμπράμοβιτς είναι πιθανόν να βρίσκονται κι άλλοι εκλεκτοί καλεσμένοι, όπως ο πρόεδρος της αγγλικής ομάδας και άλλοι επιφανείς επιχειρηματίες τόσο από τη Ρωσία όσο και από την Αγγλία.

gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this