Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Απίστευτες εικόνες από τις παγωμένες σπηλιές της Αλάσκας

Πόλος έλξης χιλιάδων τολμηρών τουριστών είναι το Εθνικό Πάρκο των πάγων το οποίο δεν έχει ποτέ την ίδια εικόνα! Καθώς τα παγόβουνα λιώνουν το μαγικό τοπίο αλλάζει και προκαλεί για νέες εξερευνήσεις.
Η αλλαγή θερμοκρασίας μεταλλάσσει τα επιβλητικά παγόβουνα στο Εθνικό Πάρκο των πάγων στην Αλάσκα και εντυπωσιάζει με τα χρώματά του, τους καταρράκτες και το παιχνίδισμα των χρωμάτων τους επισκέπτες.
Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου προκαλούν τον θαυμασμό και παρακινούν όσους έχουν τον τρόπο να ταξιδέψουν ως την άκρη του κόσμου για να ζήσουν την μοναδική εμπειρία της περιήγησης στον κόσμο των πάγων.

Οι επιστήμονες ωστόσο είναι απαισιόδοξοι για το μέλλον του εθνικού πάρκου καθώς εάν οι θερμοκρασίες στην περιοχή ανέβουν κι άλλο τότε θα πρέπει να απαγορευτεί η είσοδος των τουριστών προκειμένου να μην υπάρξουν σοβαροί τραυματισμοί στις πιο ευαίσθητες ζώνες των πάγων...



iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this