Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Δεν έχουν ούτε μία φωτογραφία από το γάμο τους επειδή ο φωτογράφος έγινε ντίρλα!

Για πολλούς ανθρώπους, η ημέρα του γάμου τους θεωρείται η πιο ευτυχισμένη της ζωής τους και είναι μια στιγμή που θέλουν να θυμούνται για πάντα. Ένα ζευγάρι Βρετανών όμως θα δυσκολευτεί λίγο περισσότερο από τους υπόλοιπους να τα θυμάται όλα, καθώς δεν έχει ούτε μια φωτογραφία από την ξεχωριστή του μέρα.
Όπως δήλωσαν στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail η 22χρονη Τζακι Σάντερσον και ο 30χρονος σύζυγός της, Άνταμ, ο φωτογράφος που είχαν προσλάβει για να απαθανατίσει τις στιγμές της πιο όμορφης ημέρας της ζωής τους, μέθυσε, ενεπλάκη σε καβγά και... έχασε την κάρτα μνήμης της κάμερας του.
«Δε μας πήρε ούτε για να ζητήσει συγνώμη. Και ήταν και φίλος μας. Είμαι πολύ απογοητευμένη. Το μόνο που ήθελα είναι να έχω τη φωτογραφία από την ημέρα του γάμου μας έξω από την εκκλησία για να τη βάλω στο σπίτι μας. Κι αντί αυτού δεν έχω τίποτα» είπε στεναχωρημένη η 22χχρονη.
Το μόνο που έχουν για να τους θυμίζει εκείνη την ημέρα είναι δύο θολές φωτογραφίες από φωτογραφική μηχανή μιας χρήσεως ενός από τους καλεσμένους τους.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this