Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012

Το «έξυπνο κρεβάτι» που στρώνεται μόνο του!

Δεν προλαβαίνετε να στρώσετε κάθε πρωί το κρεβάτι σας ή απλά βαριέστε; Μην ανησυχείτε καθόλου... Τώρα υπάρχει λύση και μας έρχεται από την Ισπανία. 
Μια ισπανική εταιρεία κατασκευής επίπλων παρουσίασε το πρώτο αυτοματοποιημένο κρεβάτι στον κόσμο που… στρώνεται μόνο του! 
Το κρεβάτι ισιώνει το πανωσέντονο και τοποθετεί τα μαξιλάρια στην εντέλεια μέσα σε λιγότερο από 50 δευτερόλεπτα! 
Το «έξυπνο κρεβάτι» είναι εξοπλισμένο με μια ειδική συσκευή που ισιώνει αυτόματα τα σκεπάσματα και «τραβά» το πάπλωμα μέχρι το κεφαλάρι του κρεβατιού, ενεργοποιώντας έναν μηχανικό βραχίονα με δύο κυλίνδρους. Ταυτόχρονα, τα μαξιλάρια ανασηκώνονται, για να μπει το σεντόνι από κάτω, και τοποθετούνται ξανά στη θέση τους στο τέλος της διαδικασίας.
Διαθέτει και σύστημα ασφαλείας που αποτρέπει το στρώσιμο όσο το άτομο κοιμάται ή είναι ξαπλωμένο. Ένας διακόπτης στο κάτω μέρος του κρεβατιού προσφέρει δύο ρυθμίσεις: Χειροκίνητα και αυτόματα, όπου η τελευταία μπορεί να ανιχνεύσει το «άδειασμα» του κρεβατιού και να ενεργοποιήσει το στρώσιμο μετά από 3 δευτερόλεπτα!!!
Δείτε το σχετικό βίντεο...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this