Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Αποκλείστηκε η Μαρία Μενούνος από το "Dancing with the stars"

Έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό τελικά η Μαρία Μενούνος! Δυστυχώς αποκλείστηκε και έτσι δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει το πολυπόθητο τρόπαιο. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι όλα τα ζευγάρια που είχαν μείνει μέχρι και τον ημιτελικό, ήταν πολύ δυνατά και ήταν αρκετά δύσκολο να ξεχωρίσεις κάποιο απ' αυτά λιγότερο.
Η Μαρία πάντως χόρεψε εξαιρετικά και στις τελευταίες τις εμφανίσεις, παρουσιάζοντας 2 υπέροχες χορογραφίες με τον παρτενέρ της. Ο ένας χορός ήταν ένα Αργεντίνικο τάνγκο όπου και ενθουσίασε κοινό και κριτική επιτροπή, λαμβάνοντας ένα "τέλειο" σκορ, αφού πήρε τρία δεκάρια από τους κριτές.
Δείτε και το βίντεο από τον χορό αυτό.


Ο δεύτερος χορός ήταν το jive, όπου κι εκεί τα πήγαν εξαιρετικά, λαμβάνοντας συνολικά 29 βαθμούς (10,9,10). Συγκέντρωσαν τελικά 59 βαθμούς και για τις δυο εμφανίσεις, δυστυχώς όμως οι βαθμοί αυτοί δεν ήταν ικανοί για να στείλουν την Μαρία και τον Ντέρεκ στον τελικό.
Δείτε και το βίντεο με τον δεύτερο χορό τους.



Κι αυτό είναι το βίντεο από την στιγμή που ανακοινώθηκε ότι η Μαρία και ο Ντέρεκ αποχωρούν και δεν θα είναι στον μεγάλο τελικό. Κρίμα πάντως, γιατί πραγματικά μας άρεσαν πάρα πολύ και η Μαρία ήταν εξαιρετική.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this