Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Οδηγός μηνύει την BMW επειδή του προκάλεσε πριαπισμό!!!

Κι όμως είναι πραγματικότητα. Μετά από τέσσερις ώρες οδήγησης με την BMW μοτοσυκλέτα του ο πρωταγωνιστής της τραγελαφικής αυτής ιστορίας διαπίστωσε ότι έχει ένα μικρό πρόβλημα.

Συγκεκριμένα είχε στύση η οποία, μετά από κάμποση ώρα, δεν υποχωρούσε. Κάποιοι θα χαριτολογούσαν λέγοντας ότι πρόκειται για ένα σημάδι ότι ο εν λόγω κύριος έκανε μια άκρως συναρπαστική βόλτα με τη μοτοσυκλέτα. 

Ο κάτοικος του San Francisco όμως δεν γέλασε καθόλου. Μάλιστα, υπέβαλε μήνυση στο ανώτερο δικαστήριο της περιφέρειας του San Francisco County.

Μήνυσε την BMW Motorrad Βορείου Αμερικής καθώς και την Corbin Pacific, αντιπρόσωπο των γνωστών after market σελών, αναφέροντας ότι η μοτοσυκλέτα (του 1993 χωρίς να αναφέρεται το μοντέλο) και η σέλα που τοποθέτησε ως αξεσουάρ το κατάστημα απ' όπου την αγόρασε, του προκάλεσαν πριαπισμό!
Στην μήνυσή του μάλιστα κάνει λόγο για απώλεια εισοδήματος, τραυματισμό της προσωπικότητας, νοσοκομειακά έξοδα, ευθύνες του προϊόντος και τέλος αμέλεια που του προκάλεσε συναισθηματική αγωνία!
Μόνο στην Αμερική πάντως θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο καθώς εκεί, με το παραμικρό, καταθέτουν μηνύσεις και λύνουν το βιοποριστικό τους πρόβλημα εφ' όρου ζωής με τις αποζημιώσεις που παίρνουν!
Βέβαια, σε μια άλλη κοινωνία, η μοτοσυκλέτα ή έστω η σέλα που προκάλεσε το συμβάν (αν όντως το προκάλεσε) θα γινόταν πραγματικά περιζήτητη! Και κανένας λόγος για μήνυση της εταιρίας...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this