Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Σε έντονο ύφος οι δηλώσεις του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής για την διαφαινόμενη είσοδο του κόμματός του στη Βουλή!

Σε δήλωσή του από τα γραφεία του κόμματος του στην Αχαρνών, ο κ. Μιχαλολιάκος ευχαρίστησε όσους ψήφισαν τη "Χρυσή Αυγή, γυρίζοντας τις πλάτες στη λάσπη των καναλιών και των κίτρινων φυλλάδων".
Συγκεκριμένα ανέφερε: "Θέλω να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες Ελλήνων που ψήφισαν ΧΑ και θέλω να ευχαριστήσω έναν από τους κατ' εξοχήν συκοφάντες μας, τον πρόεδρο της ΝΔ Σαμαρά, που έλεγε ψέματα προεκλογικά ότι δεν θα κάνει συγκυβέρνηση. Κι αμέσως βγήκε να κάνει δήλωση ότι δεν θέλει να πάμε ξανά σε εκλογές. Η Χούντα του μνημονίου συνεχίζεται. Κι η αντίσταση της Χρυσής Αυγής θα συνεχιστεί και μέσα και έξω από τη Βουλή" τόνισε ο κ. Μιχαλολιάκος.
Αφιέρωσε μάλιστα τη νίκη του κόμματός του στα "λεβεντόπαιδα με τις μαύρες μπλούζες που κρατούσαν την ελληνική σημαία", στέλνοντας μήνυμα προς όλους. "Με λασπολογήσατε, με συκοφαντήσατε, με φιμώσατε, αλλά σας νίκησα", είπε σε έντονο ύφος, προσθέτοντας: "Όσοι προδίδουν την πατρίδα, ήρθε η ώρα να φοβηθούν. Ερχόμαστε!".
Δείτε και το βίντεο με τις δηλώσεις του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this